Wie zijn wij


Op 15 september 1960 startten Erick en Edith De Cattelle - Béozière hun slagerij in de Hoogstraat te Oudenaarde.
Door  inzicht en noeste arbeid werd de naam al vlug  een begrip in de Scheldestad en ver er buiten zowel voor vers vlees als voor wild en gevogelte. Twee woorden stonden centraal namelijk kwaliteit en klanttevredenheid

Achtentwintig jaar later in 1988 droegen zij de fakkel over aan hun zoon en zijn echtgenote Xavier en Marjan De Cattelle - Versavel die op dat ogenblik de zaak verhuisden naar de Nederstraat. Verhuizen was een noodzaak om de winkelplannen te kunnen uitvoeren. Het assortiment werd aangepast aan de steeds grote vraag naar ovenklare en panklare gerechten.
  Slagerij anno 1960
   
de in 1998 opgefriste zaak | Decattelle Oudenaarde
 
In 1998 werd de hele zaak van onder naar boven opgefrist.


Tevens werd een klein restaurantje,24 plaatsen, achteraan de winkel geïnstalleerd, wat toen een primeur was voor België. ;In 1992 werd besloten de bovengelegen privé-vertrekken op te geven en het restaurant uit te breiden naar 72 zitjes.

Om aan de steeds grotere vraag naar belegde broodjes te kunnen voldoen werd in 2009 het restaurant beneden omgevormd tot de afdeling "Belegde broodjes".
Als zaakvoerders hechten wij er alle belang aan elke klant persoonlijk te bedienen.

In de werkplaatsen is dagelijks een vaste kern van vakmensen in de weer om de kwaliteit naar waar wij steeds streven te garanderen.

Wij hopen U in onze zaak te mogen ontmoeten.


Xavier,Marjan en medewerkers.
 
qr code scan de QR code voor de broodjeslijst.