You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
loader

Wie zijn wij

Op 15 september 1960 startten Erick en Edith De Cattelle-Béozière hun slagerij in de Hoogstraat te Oudenaarde. Door inzicht en noeste arbeid werd de naam al vlug een begrip in de scheldestad en ver daarbuiten zowel voor vers vlees als voor wild en gevogelte. Twee woorden stonden centraal,namelijk kwaliteit en klanttevredenheid.

Achtentwintig jaar later in 1988 droegen zij de fakkel over aan hun zoon en zijn echtgenote Xavier en Marjan De Cattelle-Versavel die op dat ogenblik de zaak verhuisden naar de Nederstraat. Verhuizen was een noodzaak om de winkelplannen te kunnen uitvoeren. Het assortiment werd aangepast aan de steeds grotere vraag naar ovenklare en panklare gerechten. Tevens werd een klein restaurant, 24 plaatsen achteraan de winkel geïnstalleerd, een idee die meegekomen was vanop een stage in Duitsland. Toen nog een primeur voor Belgïe. In 1992 werd besloten de bovengelegen privé- vertrekken op te geven en het restaurant uit te breiden naar 72 zitjes. In 1998 werd de hele zaak van boven naar onder opgefrist. Om aan de steeds grotere vraag naar belegde broodjes te kunnen voldoen werd in 2009 het restaurant beneden omgevormd tot de afdeling “belegde broodjes” wat een juiste beslissing bleek te zijn.

Op 28 juli 2016 woedde een brand in zowel de winkelruimte als de werkplaats van de slagerij, door de grote schade beslisten Xavier en Marjan om het roer gedeeltelijk om te gooien en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met de kennis en ervaring die ze hadden openden ze in januari 2017 hun nieuwe zaak met een nieuw centrumconcept, de slagerij stond niet meer centraal.

Het assortiment broodjes werd ruim uitgebreid. Daarnaast bieden we tevens een gamma warme snacks, twee soorten soep, warme en koude pasta’s, waarbij U de keuze hebt om deze thuis of op kantoor, op te warmen alsook warm mee te nemen. Tevens is het ook mogelijk om dit alles ter plaatse te gebruiken in onze verbruiksruimte voorzien 70 plaatsen met gratis wifi. Zin in een maaltijdslaatje, ook dit vindt U in onze toonbank die naast de sweet desserts op U staan te wachten.

Voor een snel of uitgebreid ontbijt kan U terecht vanaf 7.30 uur. Hebt u toch liever een koffiekoek, koffie of thee onderweg voorafgegaan door vers geperste sinaas, ook daar kunnen we U aan helpen.

Gehakt, braadworst, préparé, américain en verse huisbereide salades, al onze paradepaardjes blijven beschikbaar.

Aan drukke “agenda’s” bieden we een gamma aan traiteurartikelen en dagschotels.

Dagelijks is er een vaste kern van vakmensen in de weer om de kwaliteit naar waar wij steeds streven te garanderen.

Wij kijken er naar uit om U in onze zaak te mogen ontmoeten.