Vragen? Contacteer ons! 
+32 055.31.12.06

Wie zijn wij

Slagerij anno 1960

Op 15 september 1960 startten Erick en Edith De Cattelle - Béozière hun slagerij in de Hoogstraat te Oudenaarde. Door inzicht en noeste arbeid werd de naam al vlug een begrip in de Scheldestad en ver er buiten zowel voor vers vlees als voor wild en gevogelte. Twee woorden stonden centraal namelijk kwaliteit en klanttevredenheid.

Achtentwintig jaar later in 1988 droegen zij de fakkel over aan hun zoon en zijn echtgenote Xavier en Marjan De Cattelle - Versavel die op dat ogenblik de zaak verhuisden naar de Nederstraat. Verhuizen was een noodzaak om de winkelplannen te kunnen uitvoeren. Het assortiment werd aangepast aan de steeds grote vraag naar ovenklare en panklare gerechten.

Tevens werd een klein restaurantje, 24 plaatsen, achteraan de winkel geïnstalleerd, wat toen een primeur was voor België. In 1992 werd besloten de bovengelegen privé-vertrekken op te geven en het restaurant uit te breiden naar 72 plaatsen.

de in 1998 opgefriste zaak | Decattelle Oudenaarde

In 1998 werd de hele zaak van onder naar boven opgefrist.
Om aan de steeds grotere vraag naar belegde broodjes te kunnen voldoen werd in 2009 het restaurant beneden omgevormd tot de afdeling "Belegde broodjes". Als zaakvoerders hechten wij er alle belang aan elke klant persoonlijk te bedienen.

Op 28 juli 2016 woedde een brand in zowel de winkelruimte als de werkplaats van de slagerij. Door de grote schade, beslisten Xavier en Marjan om het roer gedeeltelijk om te gooien.
In januari 2017 openden ze hun vernieuwde zaak.
Naast het bestaande assortiment van broodjes, quiches, worstenbroodjes, pizzabroodjes, traiteurgerechten, gebraden kip en salades, kwamen enkele nieuwe concepten bij: ontbijten vanaf 7u30, twee soorten soep, warme en koude pasta's, slaatjes, croques, ...
Verder werd het drankenassortiment vergroot met o.a. vers fruitsap, verschillende soorten koffie en thee.
Maar ook volgende populaire artikelen bleven beschikbaar: gehakt, braadworst, americain, préparé en een beperkt aanbod charcuterie.
Dit alles werd consumeerbaar in een splinternieuwe verbruikerszaal van 60 zitplaatsen met wifi.

In de werkplaatsen is dagelijks een vaste kern van vakmensen in de weer om de kwaliteit naar waar wij steeds streven te garanderen.

Wij hopen U in onze zaak te mogen ontmoeten.

Xavier, Marjan en medewerkers.